Palvelut

Tilikamut – yrittäjän paras ystävä

Eihän mikään rauhoita yrittäjän arkea paremmin kuin kokonaisvaltainen hallinnan tunne? Saat olla huoleti, kun yrityksesi talousasiat ovat ammattilaisten käsissä. Sinulla on myös käytettävissäsi riittävästi tietoa yrityksesi taloudesta, että pystyt ennakoimaan ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin.

Haluamme olla yrittäjän arjessa aidosti läsnä. Kuin ystävä, jota tarvitaan iloissa ja suruissa. Oletko muuten huomannut, miten koira ottaa omistajansa vastaan vaikkapa vain parin minuutin poissaolon jälkeen? Koiran ja omistajan suhde on ainutlaatuinen ja luottamus molempiin suuntiin vertaansa vailla. Siksi mekin olemme Tilikamut – yrittäjän paras ystävä.

 

Pettämätön vainu

Tuttukaan lenkkipolku ei ole niin tylsä, ettei sieltä löytyisi jokunen jännittävä jälki. Pyrimme havainnoimaan ja reagoimaan asiakkaan talouteen vaikuttaviin pienempiin ja suurempiin asioihin, jotka saattavat yrittäjältä itseltään mennä ohi. Joskus ne voivat olla huolenaiheita, joskus vaikkapa pieniä muutoksia, joilla asiakkaan on mahdollista saada aikaan säästöjä.

Valitse polkusi

Aloittava yrittäjä?

Aloittavalla yrittäjällä ei välttämättä ole vielä kaikki temput hallussa. Saatat pohtia esimerkiksi, mikä yritysmuoto olisi järkevä valinta, mikä on tilikausi tai miten haetaan starttirahaa ja yritystukia. Tilikamut auttavat sinut alkuun yrittäjän polulla.

Palveluita vaihtamassa?

Vanhakin koira oppii uusia temppuja, vai mitä? Joskus yrityksellä voi olla tarpeen löytää uusi taloushallinnon kumppani. Tilikamujen kanssa yhteistyö on mutkatonta: Tiedät kuka asioitasi hoitaa, hinnoittelu on selkää ja meillä on aito halu auttaa sinua ja yritystäsi menestymään.